Warren
Spellegendar till Skövde
Warren Spector, en av branschens absolut största genom tiderna, kommer till Skövde och Sweden Game Conference i oktober.

 

Sweden Game Conference genomförs för sjunde gången och flyttar nu från Gothia Science Park till  Arena Skövde för att kunna ta emot över 1000 gäster. Årets övergripande tema är Inclusive Game Development.
Konferensen bjuder på ett 40-tal talare från inte mindre än fyra kontinenter. Några av dem är Warren Spector (OtherSide Entertainment), Tabitha Hayes (EA), Kate Edwards (IGDA), Chris Avellone (frilans), David Gaidor (Beamdog Studios) och Fredrik Wester (Paradox Interactive). Det blir även expo med spelutvecklare, IndieCator samt Pitch&Match.
Direktlänk för registrering
Har du ett spel att visa upp? Anmäl dig till Nordic Game Discovery Contest, där vinnaren får en plats i finalen i nästa års Nordic Game Conference.
Det finns fortfarande monterplats kvar för utställning. Kontaktperson är Magnus Ling, magnus@swedengamearena.se, 0709-644 654.
Glöm heller inte att köpa biljett till torsdagens prisceremoni och galamiddag!

När Sweden Game Conference genomförs för sjunde gången och flyttar till större lokaler i Arena Skövde gästas den av ingen mindre än Warren Spector (Otherside Entertainment), mannen bakom Wing Commander, System Shock och Deus Ex mm, några av världens mest inflytelserika spel någonsin.

Konferensen, med temat inclusive game development, bjuder på ett 40-tal talare från inte mindre än fyra kontinenter. Förutom Spector kommer bland andra Tabitha Hayes (EA), Kate Edwards (IGDA), Chris Avellone (frilans), David Gaidor (Beamdog Studios) och Fredrik Wester (Paradox Interactive). Det blir även ett expo med spelutvecklare, IndieCator samt Pitch&Match.

Direktlänk för registrering

Glöm heller inte att köpa biljett till torsdagens prisceremoni och galamiddag!

 

Dataspelsbranschen är en samarbetsorganisation för Spelplan-ASGD och ANGI. Swedish Games Industry is a joint organisation of ANGI and Spelplan-ASGD.