Almedalen 2014
SpelAlmedalen 2016
Det är snart dags för Almedalen 2016! Följ vår kampanjsajt SpelAlmedalen för uppdateringar och program kring allt som rör dataspel under den anrika politikerveckan.

Ska du till Almedalen och är intresserad av spel? I programmet för #SpelAlmedalen samlar vi programpunkter som tar upp dataspel, underhållningsspel och spelande, oavsett avsändare och medverkande. Saknar du någon programpunkt? Hör av dig till oss! Just nu finns elva officiella punkter i programmet, samlade överblickbart på den här sajten, och vi uppdaterar den kontinuerligt, liksom den exporterbara kalendern. Dataspelsbranschen ansvarar inte för innehållet i de olika aktiviteterna.

http://www.spelalmedalen.se/

Kontakt
johanna.nylander@dataspelsbranschen.se
@nylander

Dataspelsbranschen är en samarbetsorganisation för Spelplan-ASGD och ANGI. Swedish Games Industry is a joint organisation of ANGI and Spelplan-ASGD.