PRV
PRV samlar råd om immaterialrätt för unga spelutvecklare
Patent- och registreringsverket, PRV, har i samarbete med Dataspelsbranschen tagit fram ett kunskapspaket om immaterialrätt för unga spelutvecklare.

Immaterialrätten är viktig och angelägen i all spelutveckling - spelets namn, spelkoncept, upphovsrätter, tekniska lösningar, grafik och musik för att bara nämna några av de immateriella tillgångar som finns i spel.

Här ger vi dig den kunskap du behöver för att kunna tjäna pengar på din idé, växa och ta ditt spel vidare till en global marknad. Vi bjuder även på inspiration i form intervjuer med erfarna och framgångsrika människor i branschen om hur de på smartaste sätt använder sig av sina immateriella tillgångar. Dessutom har vi filmklipp och webbseminarier fullmatade med tips och inspiration. Detta kunskapspaket om immaterialrätt för spelutvecklare är framtaget i nära samarbete med Dataspelsbranschen för att göra innehållet riktigt aktuellt och relevant för dig.

Välkommen att ta del av kunskapspaketet här

För frågor, kontakta anna.enquist@prv.se, projektledare.

Dataspelsbranschen är en samarbetsorganisation för Spelplan-ASGD och ANGI. Swedish Games Industry is a joint organisation of ANGI and Spelplan-ASGD.